”Att skriva utifrån sitt eget liv är att foga samman sin historia på ett nytt sätt”

 

Skrivkurser

 

Mina skrivkurser är baserade på att skriva utifrån sitt eget liv. Att med avstamp i det självbiografiska skapa berättelser som bär. Vi undersöker skillnaden mellan förklarande text och gestaltning. Tempus, miljö och att ta läsaren in i berättelsen är viktiga faktorer och dessa utforskar vi tillsammans. I detta är skrivövningar invävda. Som avslutning tittar vi närmare på hur man kan strukturera sitt skrivande.

 

Jag erbjuder både helgkurser och veckokurser. Du kan även anlita mig att komma och ha en skrivkurs där det redan finns en deltagargrupp.

 

Se fliken Aktuellt för mer information.

 

Röster från tidigare skrivkurser:

 

”Trots att kursen bara varade i två dagar, gav den mig verktyg som hjälper mig att förstå skrivandet som ett hantverk och som en process. Samtidigt fick jag konkreta råd om hur man arbetar med en text och hur den växer fram.”

 

”Jag har skrivit hela livet som en glad amatör och är en god berättare, men efter kursen kom jag loss på en helt ny nivå. Redskapen jag fick med mig kommer till användning varje gång jag ska sätta nya ord på pränt.”

 

"Skrivarkursen gav massor av inspiration och jag fick många nya infallsvinklar och flera konkreta verktyg. Ulla-Maria är en fantastisk inspiratör."

 

 

 

 

 

Copyright © Ulla-Maria Andersson. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION